Nailé Sosa, nascuda a Cuba i formada a les escoles d’art del país amb els grans mestres com Roberto Concepción, Enrique Pla, Jose Luis Quintana “Changuito”, José Eladio Amat entre d’altres.

El seu interès per la percussió li ha portat a experimentar amb tot tipus d’estils com el Jazz, Funky, Pop, Rock, així com la música llatina, africana i brasilera passant a ser un referent a tindre en   compte, essent sol·licitat per artistes de talla internacional.

Alguns artistes amb els que ha col·laborat en concerts, gires i festivals per Amèrica i Europa són: Gal Costa, Buika, Lenine, Juanes, Angá, Rock Audislave, Chano Dominguez, Orquestra Simfònica de Balears, Toni Cuenca. També realitza gravacions de bandes sonores en diferents discogràfiques.

Les classes seran el dilluns 17 de desembre. Estaran organitzades en dos nivells, elemental i professional.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Els horaris seran els següents:

  Ensenyaments elementals:                                                                                     Ensenyaments professionals: 

                        1r torn: de 16.30 a 17.30 hores                                                                                  1r torn: de 19.00 a 20.00 hores

                        2n torn: de 17.30 a 18.30 hores                                                                                 2n torn: de 20.00 a 21.00 hores

El preu de l'activitat serà de 10€. Per als socis de l’AMIPA 7€.  A tots el participants se'ls obsequiarà amb unes baquetes d’un valor aproximat de 10€

Decret 36/2018, de 9 de novembre, pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments professionals de música a les Illes Balears  (prémer en l'imatge)

Resultat d'imatges de curriculum ensenyaments musicals

Benvolguts alumnes i famílies,

Esteu convidats a assistir a la reunió informativa que el servei d'ordenació de la Conselleria d'Educació i Universitat durà a terme el proper dimarts dia 30 d'octubre a les 17:30 a l'auditori del Conservatori Professional i que versarà sobre les convalidacions entre els ensenyaments de règim general (IES) i els de règim especial (conservatori).

Esperam i agraïm la vostra assistència.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.