Resolució de dia 17 de juliol de 2017 del director general de Planificació, Ordenació i Centres per la qual es dicten instruccions d'organització i funcionament del Programa d'Ensenyaments Integrats (P.E.I.) per al curs acadèmic 2017/18. (prémer a la imatge)

 

Convocatòria exàmens setembre alumnes oficials Ensenyaments Professionals, ampliacions de matrícula i alumnes del programa PREP, del curs 2016-17 (Prémer a la imatge)

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2017/18 dels alumnes dels E.Professionals amb assignatures suspeses del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2017/2018 ALUMNES E. PROFESSIONALS SETEMBRE 2017

Places vacants i adjudicació places alumnes admesos definitius E. Professionals Música i Dansa - Juliol 2017

 

  • Els alumnes admesos han de realitzar la matrícula al Conservatori des del dia 17 de juliol fins el 19 de juliol ambdós inclosos.


Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2017/18 dels alumnes admesos E.Professionals Proves Accés 2017 del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2017/2018 ALUMNES ADMESOS PROVES ACCÉS E. PROFESSIONALS 2017

Convocatòria dels premis extraordinaris de Fi de Grau de Música del curs 2016/17, per accedir a les bases i als formularis dels premis extraordinaris convocats prémer als enllaços corresponents:

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

×
Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
×
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.