Amb la finalitat de promoure i donar l'oportunitat als/les alumnes del Conservatori d'interpretar un paper principal o com a solista en el muntatge “CENICIENTA”, es convoca el present concurs des del departament de Dansa Espanyola.

BASES DEL CONCURS LLISTAT D'ASPIRANTS

INSCRIPCIÓ RESULTATS

Les classes comencen el dia 24 de setembre de 2018

ADJUDICACIÓ ARMARIETS PER AL CURS 2018/19:

  • L’adjudicació per al proper curs 2018/2019 es durà a terme a partir de dilluns 2 de juliol de 2018 mitjançant el formulari de baix a partir de les 12.00 hores.
  • Una vegada omplert i enviat el formulari, quedarà reservat l’armariet per al proper curs 2018/2019.
  • Els armariets s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció al formulari.
  • De dia 12 a dia 24 de setembre haureu de passar per la Secretaria del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per a omplir la fitxa de lloguer i abonar el preu de 15€.
  • Aquells alumnes que passat dia 24 de setembre no hagin passat per la Secretaria perdran la reserva de l’armariet.
  • No es lliurarà cap pany ja que seran els mateixos usuaris els que portaran els seus propis panys i se’n responsabilitzaran del seu ús.
  • El preu vigent, amb l’import exacte, s’abonarà directament en efectiu a la mateixa Secretaria del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.
  • Els armariets de grans dimensions o especials, s’adjudicaran exclusivament a aquell alumnat que cursi alguna de les següents especialitats: trompa, trombó, tuba, violoncel, guitarra i saxòfon. Per a demostrar aquesta condició, l’alumne haurà d’aportar un document justificatiu (còpia de la matrícula, carnet, etc.). En cap cas, els armariets de gran capacitat es destinaran per ús compartit d’alumnes que no cursin alguna de les especialitats abans esmentades.

 

FORMULARI RESERVA ARMARIETS PER AL CURS 2018/19

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

×
Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
×
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.