Convocatòria curs 2020/21 alumnes en situació de pèrdua d'avaluació (prémer l'enllaç)

Convocatòria alumnes pèrdua avaluació Música

 

Convocatòria alumnes pèrdua avaluació Dansa

 

ACTUALITZAT PER A L'OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT ENSENYAMENTS ELEMENTALS 2021

Les persones que vulguin obtenir el certificat d'una especialitat dels ensenyaments elementals de música i/o dansa mitjançant prova directa, disposen d'una convocatòria anual, que es durà a terme en els Conservatoris Professionals de les Illes Balears, segons l'especialitat dels ensenyaments elementals de música i dansa que s'imparteixen en cadascun d'aquests centres.

*(Els alumnes oficials del Conservatori obtenen el certificat dels ensenyaments elementals una vegada han acabat, i aprovat, el 4t. curs dels E.Elementals)

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves corresponents a l'Obtenció del certificat d'ensenyaments elementals en música i dansa del curs 2020-21

CONTINGUTS, CONVOCATÒRIA I PUBLICACIÓ RESULTATS DE L' OBTENCIÓ CERTIFICAT ELEMENTAL

Actualitzat: 12/05/2021 - Relació provisional d'aspirants admesos a les proves per al certificat elemental

Resolució de la comissió per la valoració de la maduresa personal i aptituds musicals excepcionals dels alumnes que sol·liciten accés extraordinari al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca (prémer a l'enllaç)

Resolució proves de maduresa-2021


Els alumnes que hagin realitzat les proves de maduresa i hagin obtingut l'autorització per formalitzar la inscripció a les proves d'accés han de seguir les instruccions que rebran al seu correu electrònic

Consultau el procés admissió PEI curs 2012/22 a la pàgina web de la Conselleria d'Educació:
(Resolució de dia 22 de març de 2021 del director general de Planificació, Ordenació i Centres per la qual s’autoritza el Programa d'Ensenyaments Integrats (PEI) i es dicten normes específiques d’admissió al mateix per al curs acadèmic 2021-2022).

Programa de Ensenyaments Integrats (PEI)

Els alumnes oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca no es necessari que facin reserva de plaça. Han de renovar la matrícula per al pròxim curs en els següents terminis.

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2021/22 dels alumnes que ja són oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2021/2022 ALUMNES OFICIALS (Matrícula telemàtica)

Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 23 de febrer de 2021, publicat en el BOIB núm 28 de dia 27 de febrer de 2021, per la qual s'estableix el calendari del procés d'admissió i matriculació dels alumnes en les ensenyaments artístics professionals de música i dansa i als ensenyaments elementals de música i dansa dels centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al curs 2021-22.

Consultar resolució BOIB

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés als diferents estudis per al curs 2021/2022

 ORGANITZACIÓ, CONVOCATÒRIA I PUBLICACIÓ RESULTATS DE LES PROVES D'ACCÉS

ACTUALITZAT PER A LES PROVES D'ACCÉS AL CURS 2021-22

Actualitzat 12/05/2021 - Relació provisional d'alumnes admesos a les proves d'accés per al curs 2021/2022

Bon dia i bon any,

Actualització i recordatori informació relativa a les mesures Covid:

Informació comunitat educativa - MESURES COVID

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.