La publicació de les places vacants provisionals es realitzarà el dia 12 de setembre a les 12.00h. i els alumnes admesos provisionals a les 14.00h.

PLACES VACANTS MÚSICA - SETEMBRE 2019

 

ALUMNES ADMESOS PROVISIONALS AL 1r. CURS DELS E. ELEMENTALS MÚSICA - SETEMBRE 2019

ALUMNES ADMESOS PROVISIONALS DE 2n. A 4t. CURSOS DELS E. ELEMENTALS MÚSICA - SETEMBRE 2019

ALUMNES ADMESOS PROVISIONALS E. PROFESSIONALS MÚSICA - SETEMBRE 2019

ALUMNES ADMESOS PROVISIONALS E.P. TRASLLAT EXPEDIENT I PREP - SETEMBRE 2019

(Els horaris dels alumnes admesos s'aniran afegint als corresponents grups que estan publicats a la nostra web per poder consultar-los)

Dia 16 de setembre es publicarà (a la nostra pàgina web) el llistat definitiu d'admesos juntament amb els formularis i normativa per a la formalització de la matrícula que s'haurà de fer a la secretaria del Conservatori els dies 18, 19 i 20 de setembre de 09.00h. a 14.00h.

Inscrits proves accés DANSA setembre - 2019 E.Elementals

Inscrits proves accés DANSA setembre - 2019 E.Professionals

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés extraordinàries de setembre als estudis de dansa per al curs 2019/2020.

Per accedir als estudis de dansa cal superar una prova d'accés:

  • Per a l'accés al primer curs d'Ensenyaments Elementals, la prova d'accés només valora les aptituds de l'aspirant.

  • Per accedir directament a qualsevol altre curs dels Ensenyaments Elementals o Professionals s'haurà de superar una prova de coneixements específics.

Convocatòria dels premis extraordinaris de Fi de Grau del curs 2018/19, per accedir a les bases i als formularis dels diferents premis extraordinaris convocats prémer als enllaços corresponents:

Premi extraordinari Fi de Grau de Fonaments de la Composició
Premi extraordinari Fi de Grau de Música de Cambra
Premi extraordinari Fi de Grau Especialitats Instrumentals E.E. i E.P.

 

Admesos premis extraordinaris fi de grau curs 2018/19

D’acord amb les condicions d’ús dels armariets del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per a l’actual curs 2018/2019, us recordam que aquests s’hauran de buidar i deixar oberts abans del proper DIVENDRES dia 28 de JUNY de 2019. A partir d’aquesta data el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca podrà disposar del seu interior per a netejar-los i reparar-los

ADJUDICACIÓ PER AL CURS 2019/2020:

ALUMNAT

  • L’adjudicació per al proper curs 2019/2020 es durà a terme a partir del dimecres 3 de juliol de 2019 mitjançant el formulari de baix que estarà actiu a partir de les 14.00 hores. Una vegada omplert i enviat el formulari, quedarà reservat l’armariet per al proper curs 2019/2020. Els armariets s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció al formulari.

  • Del dia 3 al 6, de l’11 al 17 i del 23 al 30  de setembre haureu de passar pels serveis administratius del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per a omplir la fitxa de lloguer i abonar el preu de 20 € amb targeta de crèdit.

  • Per els membres d’ Apima el preu serà de 15 €, per obtenir aquest descompte hauran de presentar el justificant bancari de la quota de l’APIMA del curs 2019-2020.

  • Aquells alumnes que passades les dates indicades no hagin passat per la Secretaria perdran la reserva de l’armariet.

  • No es lliurarà cap pany ja que seran els mateixos usuaris els que portaran els seus propis panys i se’n responsabilitzaran del seu ús.

  • Els armariets de grans dimensions o especials, s’adjudicaran exclusivament a aquell alumnat que cursi alguna de les següents especialitats: trompa, trombó, tuba, violoncel, guitarra i saxòfon. Per a demostrar aquesta condició, els alumnes del Conservatori Superior hauran d’aportar un document justificatiu (còpia de la matrícula, carnet, etc.). En cap cas, els armariets de gran capacitat es destinaran per ús compartit d’alumnes que no cursin alguna de les especialitats abans esmentades.

Palma,17 de juny de 2019

FORMULARI RESERVA ARMARIETS PER AL CURS 2019/20

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.