Els alumnes oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca no es necessari que facin reserva de plaça. Han de renovar la matrícula per al pròxim curs en els següents terminis.

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2021/22 dels alumnes que ja són oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2021/2022 ALUMNES OFICIALS (Matrícula telemàtica)

 

ACTUALITZAT PER A L'OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT ENSENYAMENTS ELEMENTALS 2021

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves corresponents a l'Obtenció del certificat d'ensenyaments elementals en música i dansa del curs 2020-21

CONTINGUTS, CONVOCATÒRIA I PUBLICACIÓ RESULTATS DE L' OBTENCIÓ CERTIFICAT ELEMENTAL

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés als diferents estudis per al curs 2021/2022

 ORGANITZACIÓ, CONVOCATÒRIA I PUBLICACIÓ RESULTATS DE LES PROVES D'ACCÉS

ACTUALITZAT PER A LES PROVES D'ACCÉS AL CURS 2021-22

Consultau el procés admissió PEI curs 2012/22 a la pàgina web de la Conselleria d'Educació:
(Resolució de dia 22 de març de 2021 del director general de Planificació, Ordenació i Centres per la qual s’autoritza el Programa d'Ensenyaments Integrats (PEI) i es dicten normes específiques d’admissió al mateix per al curs acadèmic 2021-2022).

Programa de Ensenyaments Integrats (PEI)

Els alumnes que hagin abandonat els estudis al centre per renúncia de matrícula o baixa voluntària i sol·licitin reingressar per prosseguir aquests estudis abans que hagin transcorregut dos cursos acadèmics han de ser readmesos sense més requisits, sempre que hi hagi places vacants després de l'admissió dels alumnes de nou ingrés.

Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 23 de febrer de 2021, publicat en el BOIB núm 28 de dia 27 de febrer de 2021, per la qual s'estableix el calendari del procés d'admissió i matriculació dels alumnes en les ensenyaments artístics professionals de música i dansa i als ensenyaments elementals de música i dansa dels centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al curs 2021-22.

Consultar resolució BOIB

Per sol·licitar plaça en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca mitjançant trasllat d'expedient des d'un altre centre s'haurà de presentar una sol·licitud de plaça, per trasllat d'expedient.

Bon dia i bon any,

Actualització i recordatori informació relativa a les mesures Covid:

Informació comunitat educativa - MESURES COVID

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.