Convocatòria dels premis extraordinaris de Fi de Grau del curs 2016/17, per accedir a les bases i als formularis dels diferents premis extraordinaris convocats prémer als enllaços corresponents:

La reunió informativa dirigida als pares i alumnes que han fet la inscripció a les proves d'accés al 1r. curs dels Ensenyaments Elementals de Música serà el:

Dimecres dia 31 de maig de 2017 a les 18.30 hores a l'auditori del Conservatori


A la reunió s'explicarà la naturalesa i els continguts de les proves, determinades particularitats dels instruments i el procediment d'adjudicació de les vacants. Un cop finalitzada, es podran triar, mitjançant el corresponent formulari, fins a tres especialitats.

Aquelles persones que no puguin assistir a la reunió disposaran de tres dies hàbils, a partir de la data de la reunió, per formalitzar l'elecció de l'especialitat, la qual cosa podran fer en l'administració del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

LA INSCRIPCIÓ A LES PROVES NO TINDRÀ EFECTE EN EL CAS DE NO EFECTUAR L'ELECCIÓ DE L'ESPECIALITAT

Convocatòria maig-juny 2017 alumnes en situació de pèrdua d'avaluació (prémer a l'enllaç)

Convocatòria alumnes pèrdua avaluació

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

×
Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
×
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.