Per gaudir dels preus especials dels concerts de temporada de la OSIB pels alumnes del nostre centre, s'haurà d'omplir aquest formulari. Les respostes que ens arribin seran trameses a la Simfònica i les entrades es podran recollir a taquilla abans del concert.

Només s'enviaran les respostes rebudes el dimarts abans de cada concert a les 14.00h.

El preu especial dels concerts de la temporada d'abonament és de 5 € (tots els concerts són a l' Auditori de Palma a les 20.00h.)

 

SOL·LICITUD ENTRADES O.S.I.B.

                                                  

Benvolguts alumnes i famílies, informar-vos que amb motiu de la realització del claustre de professors ordinari el proper dimecres dia 17 d'abril no hi haurà classes al conservatori.

Les classes es reprenen dilluns dia 29 d'abril. Aprofitam l'ocasió per desitjar-vos bones vacances de Pasqua.

 

BONES FESTES

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés als diferents estudis per al curs 2019/2020

ACTUALITZAT PER A LES PROVES D'ACCÉS AL CURS 2019-20

 

ACTUALITZAT PER A L'OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT ENSENYAMENTS ELEMENTALS JUNY 2019

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves corresponents a l'Obtenció del certificat d'ensenyaments elementals en música i dansa del curs 2018-19

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.