Acta dels resultats del Concurs de Solistes del Departament d'Agrupacions del Curs 2017-18

Per consultar l'Acta del concurs prémer a la imatge

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca junt amb la col·laboració de l’APIMA i l’Associació d’Alumnes tenen el plaer d’anunciar la organització de la II Gala de Dansa - Joves Creadors per al curs 2017-2018.

Es tracta d’una Gala de Dansa on alumnes i ex-alumnes graduats del Conservatori tenen l’oportunitat de presentar coreografies pròpies de nova creació.

Amb aquesta activitat els alumnes podran experimentar el món de la composició coreogràfica i les diferents fases que la conformen: la idea, el procés de creació (coreografia, il·luminació, vestuari, maquillatge…), el treball a l’aula amb els ballarins i finalment la posada en escena de la coreografia.

BASES DE PARTICIPACIÓ:

Horaris i formularis per a la sol·licitud de tutories dels professors del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per al curs acadèmic 2017/18 (prémer a la imatge)

Calendari escolar del curs 2017/18 del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca

Prémer a la imatge

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

×
Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
×
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.