• Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés als diferents estudis per al curs 2020/2021

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS ACABAT

Relació provisional d'alumnes admesos a les proves d'accés actualitzada a temps real. Aquesta és la relació d'aspirants que compleixen els requisits i que han lliurat la documentació associada:

Per accedir als estudis de música o dansa cal superar una prova d'accés:

  • Per a l'accés al primer curs d'Ensenyaments Elementals, la prova d'accés només valora les aptituds de l'aspirant. Consulteu tota la informació sobre l'accés a 1r d'Ensenyaments Elementals a: www.estudiaralconservatori.com.

  • Per accedir directament a qualsevol altre curs dels Ensenyaments Elementals o Professionals s'haurà de superar una prova de coneixements específics.

Per a una informació més detallada segueixi els enllaços de més abaix:

  • La inscripció per a les proves d'accés és entre el dia 08 i el 30 de juny de 2020, ambdós inclosos.
  • Les proves d'accés es realitzaran entre els dies 07 i 25 de setembre de 2020.
  • La superació de la prova d'accés faculta únicament per poder matricular-se, si s'obté plaça, en el curs acadèmic per al qual ha estat convocada.
  • La prova d'accés al Conservatori de Mallorca només té validesa per a aquest conservatori.

Els alumnes que vulguin participar a les proves d’accés han de formalitzar la seva inscripció des del dia 08 fins el dia 30 de juny de 2020, ambdós inclosos, via formulari en línia.

Els formularis d'inscripció (i les sol·licituds per les proves de maduresa) estan a la seva disposició a la informació administrativa  dels diferents estudis (els enllaços als formularis s'activaran el dia 08 de juny de 2020).


Quan envieu el formulari emplenat rebreu un correu electrònic amb la informació per formalitzar la inscripció (realització del pagament de les taxes i lliurament de documents a la secretaria del Conservatori).

 

  • Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.