• Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2

El conservatori posa en marxa un nou sistema d’organització de proves i audicions amb l’objectiu de millorar la coordinació interna d’activitats, optimitzar la càrrega lectiva dels alumnes, evitar la coincidència de les diferents convocatòries, millorar la disponibilitat d’espais i afavorir la coordinació amb l’IES PEI Joan Maria Thomàs.

Música

Durant aquestes dates els alumnes canviaran el seu horari habitual de classe per l’assistència a les diferents proves i audicions a les quals estiguin convocats quedant per tant les classes suspeses en aquests dies amb l'excepció de les classes de llenguatge musical i les sessions de reforç educatiu sol·licitades pels professors. Totes les proves es poden consultar al llistat que es troba en aquest article. Feu servir els filtres o escriviu a la casella “Nom de la prova” per consultar les diferents convocatòries.

En cas de dubtes consulteu amb el vostre professor tutor.

 

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.