• Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2

D’acord amb les condicions d’ús dels armariets del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per a l’actual curs 2018/2019, us recordam que aquests s’hauran de buidar i deixar oberts abans del proper DIVENDRES dia 28 de JUNY de 2019. A partir d’aquesta data el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca podrà disposar del seu interior per a netejar-los i reparar-los

ADJUDICACIÓ PER AL CURS 2019/2020:

ALUMNAT

  • L’adjudicació per al proper curs 2019/2020 es durà a terme a partir del dimecres 3 de juliol de 2019 mitjançant el formulari de baix que estarà actiu a partir de les 14.00 hores. Una vegada omplert i enviat el formulari, quedarà reservat l’armariet per al proper curs 2019/2020. Els armariets s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció al formulari.

  • Del dia 3 al 6, de l’11 al 17 i del 23 al 30  de setembre haureu de passar pels serveis administratius del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per a omplir la fitxa de lloguer i abonar el preu de 20 € amb targeta de crèdit.

  • Per els membres d’ Apima el preu serà de 15 €, per obtenir aquest descompte hauran de presentar el justificant bancari de la quota de l’APIMA del curs 2019-2020.

  • Aquells alumnes que passades les dates indicades no hagin passat per la Secretaria perdran la reserva de l’armariet.

  • No es lliurarà cap pany ja que seran els mateixos usuaris els que portaran els seus propis panys i se’n responsabilitzaran del seu ús.

  • Els armariets de grans dimensions o especials, s’adjudicaran exclusivament a aquell alumnat que cursi alguna de les següents especialitats: trompa, trombó, tuba, violoncel, guitarra i saxòfon. Per a demostrar aquesta condició, els alumnes del Conservatori Superior hauran d’aportar un document justificatiu (còpia de la matrícula, carnet, etc.). En cap cas, els armariets de gran capacitat es destinaran per ús compartit d’alumnes que no cursin alguna de les especialitats abans esmentades.

Palma,17 de juny de 2019

FORMULARI RESERVA ARMARIETS PER AL CURS 2019/20

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.