• Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • 1
  • 2

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2019/20 dels alumnes que ja són oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2019/2020 ALUMNES OFICIALS

Termini de matrícula finalitzat

 

Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB .

ENSENYAMENTS ELEMENTALS (MÚSICA I DANSA)
Tots/es els/les alumnes (aprovats/des i suspesos/es) Del dia 25 de Juny al 05 de Juliol de 2019
ENSENYAMENTS PROFESSIONALS (MÚSICA I DANSA)
Alumnes amb totes les assignatures aprovades Del dia 25 de Juny al 05 de Juliol de 2019
Alumnes amb assignatures suspeses Dies 09 i 10 de setembre (després dels exàmens de la convocatòria de setembre)
  • Heu d’emplenar el formulari de matrícula que us correspongui.

  • Una vegada l ’hagueu emplenat i enviat, rebreu al vostre correu electrònic les instruccions i la normativa per a la formalització de la matrícula per al curs 2019/20.

 

  • Formulari matrícula alumnes Ensenyaments Elementals Música i Dansa

  • Formulari matrícula alumnes Ensenyaments Professionals Música i Dansa

En el cas que tingui intenció de demanar beca (només disponible per als alumnes dels ensenyaments professionals) només ha de fer el pagament dels serveis generals i comunicar-ho a la secretaria del centre en el moment de la matrícula.

A partir de la publicació al BOE de la convocatòria de beques (sobre el 10 de juliol) pot trobar la informació a la pàgina d'internet:

http://www.educacion.es/educacion/becas-y-ayudas

INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ APIMA

La Junta Directiva de l'Apima del Conservatori els dóna la benvinguda a l'associació. El nostre principal objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a partir de la col·laboració activa de les famílies amb l'equip de professionals del Conservatori. Promovem i realitzem diferents activitats d'interès per a l'estudiant del Conservatori beneficiant sempre d'una manera directa al nostre associat. Us animem a participar a la Apima del Conservatori, mitjançant aquest imprès perquè us feu socis de la mateixa.

Quota única per família: 25 €

Un cop realitzat l'ingrés de la quota al compte de l'APIMA (indicada a l'imprès) lliurar el butlletí d'inscripció degudament emplenat i amb el justificant bancari a la secretaria del Conservatori.

¡¡ ATENCIÓ !!

La no formalització de la matrícula en els terminis assenyalats suposarà la pèrdua de la plaça al Conservatori per al proper curs.

HORARI D'OFICINA (per formalitzar la matrícula): De 9.00 h. a 14.00 h. de dilluns a divendres

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.