• Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2
QUALIFICACIONS PROVES ACCÉS EXTRAORDINÀRIES E. ELEMENTALS MÚSICA - SETEMBRE 2019

 

ALUMNES ADMESOS EN LES PROVES ACCÉS EXTRAORDINÀRIES E. ELEMENTALS MÚSICA - SETEMBRE 2019


MATRÍCULA ALUMNES NOU ACCÉS ADMESOS - PROVES ACCÉS MÚSICA SETEMBRE 2019

Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB.

ENSENYAMENTS ELEMENTALS MÚSICA
TOTS ELS ALUMNES ADMESOS

Dies 24 i 25 de Setembre de 2019

(per lliurar la documentació i els pagaments de les taxes al Centre)

  • Heu d’emplenar el formulari de matrícula que us correspongui.

  • Una vegada l ’hagueu emplenat i enviat, rebreu al vostre correu electrònic les instruccions i la normativa per a la formalització de la matrícula per al curs 2019/20.
  • Formulari matrícula alumnes admesos als Ensenyaments Elementals Música

  • Formulari matrícula alumnes admesos als Ensenyaments Professionals Música

En el cas que tingui intenció de demanar beca (només disponible per als alumnes dels ensenyaments professionals) només ha de fer el pagament dels serveis generals + l'obertura d'expedient, si es el cas, (conceptes que no formen part de la beca) i comunicar-ho a la secretaria del centre en el moment de la matrícula.

A partir de la publicació al BOE de la convocatòria de beques (sobre el 10 de juliol) pot trobar la informació a la pàgina d'internet:

http://www.educacion.es/educacion/becas-y-ayudas

INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ APIMA

La Junta Directiva de l'Apima del Conservatori els dóna la benvinguda a l'associació. El nostre principal objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a partir de la col·laboració activa de les famílies amb l'equip de professionals del Conservatori. Promovem i realitzem diferents activitats d'interès per a l'estudiant del Conservatori beneficiant sempre d'una manera directa al nostre associat. Us animem a participar a la Apima del Conservatori, mitjançant aquest imprès perquè us feu socis de la mateixa.

Quota única per família: 25 €

Un cop realitzat l'ingrés de la quota al compte de l'APIMA (indicada a l'imprès) lliurar el butlletí d'inscripció degudament emplenat i amb el justificant bancari a la secretaria del Conservatori.

¡¡ ATENCIÓ !!

La no formalització de la matrícula en els terminis assenyalats suposarà la pèrdua de la plaça al Conservatori per al proper curs.

HORARI D'OFICINA (per formalitzar la matrícula): De 9.00 h. a 14.00 h.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.