• Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • 1
  • 2

 MATRÍCULA ALUMNES ADMESOS PROVES D'ACCÉS EXTRAORDINÀRIES - OCTUBRE 2020

* Alumnes Admesos Proves Accés Extraordinàries - OCTUBRE 2020

Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d'acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos de el model 046 desapareixen a partir de l'31 de març de 2018. A partir d'aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l'ATIB.

ALUMNES ADMESOS PROVES ACCÉS EXTRAORDINÀRIES OCTUBRE 2020
ALUMNES ADMESOS

Matrícula telemàtica: entre els dies 14 i 15 d'octubre 2020

  • Heu d'emplenar el formulari de matrícula.

  • Una vegada que ho hagi emplenat i enviat, rebrà en el seu correu electrònic la confirmació de la matrícula per al curs 2020/21.

  • El formulari s'activarà el primer dia de matrícula.

FORMULARI MATRÍCULA ALUMNES ADMESOS OCTUBRE 2020

  •  

Informació inscripció APIMA

La Junta Directiva de l'Apima del Conservatori els dóna la benvinguda a l'associació. El nostre principal objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a partir de la col·laboració activa de les famílies amb l'equip de professionals del Conservatori. Promovem i realitzem diferents activitats d'interès per a l'estudiant del Conservatori beneficiant sempre d'una manera directa al nostre associat. Us animem a participar a la Apima del Conservatori, des del formulari de matrícula perquè us feu socis de la mateixa.

¡¡ ATENCIÓ !!

La no formalització de la matrícula en els terminis assenyalats suposarà la pèrdua de la plaça al Conservatori per al proper curs.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.