• Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2021/22 per als alumnes dels ensenyaments professionals oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2021/2022 - ALUMNES OFICIALS CONVOCATÒRIA SETEMBRE 2021 (Matrícula telemàtica)

Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB.

ENSENYAMENTS PROFESSIONALS (MÚSICA I DANSA)
Tots els alumnes E.P. convocatòria de setembre

Del dia 13 al 14 de setembre de 2021

(després dels exàmens de la convocatòria de setembre)

 

  • Heu d’emplenar el formulari de matrícula.

  • Una vegada l ’hagueu emplenat i enviat, rebreu al vostre correu electrònic la confirmació de la matrícula per al curs 2021/22 (sempre pendent de la correcte realització dels pagaments i l'enviament de documents).

  • El formulari s'activarà el primer dia de matrícula.

 

  • Formulari matrícula alumnes E.Professionals Música i Dansa convocatòria setembreEn el cas que tingui intenció de demanar beca
(només disponible per als alumnes dels ensenyaments professionals) ha de seguir les indicacions del formulari.

A partir de la publicació al BOE de la convocatòria de beques (sobre el 10 de juliol) pot trobar la informació a la pàgina d'internet:

http://www.educacion.es/educacion/becas-y-ayudas

INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ APIMA

La Junta Directiva de l'Apima del Conservatori els dóna la benvinguda a l'associació. El nostre principal objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a partir de la col·laboració activa de les famílies amb l'equip de professionals del Conservatori. Promovem i realitzem diferents activitats d'interès per a l'estudiant del Conservatori beneficiant sempre d'una manera directa al nostre associat. Us animem a participar a la Apima del Conservatori, des del formulari de matrícula perquè us feu socis de la mateixa.

¡¡ ATENCIÓ !!

La no formalització de la matrícula en els terminis assenyalats suposarà la pèrdua de la plaça al Conservatori per al proper curs.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.