• Simple Item 2
  • 1

Termini d'inscripció finalitzat

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves corresponents a l'obtenció del certificat d'ensenyaments elementals en música i dansa del curs 2022/2023

Les persones que vulguin obtenir el certificat d'una especialitat dels ensenyaments elementals de música i/o dansa mitjançant prova directa, disposen d'una convocatòria anual, que es durà a terme en els Conservatoris Professionals de les Illes Balears, segons l'especialitat dels ensenyaments elementals de música i dansa que s'imparteixen en cadascun d'aquests centres.

Els alumnes oficials del conservatori obtenen el certificat dels ensenyaments elementals una vegada han acabat i aprovat el 4t curs dels Ensenyaments Elementals sense necessitat de superar les proves d'obtenció d'aquesta convocatòria.

Aspirants admesos

Relació provisonal d'alumnes admesos a les proves per a l'obtenció del certificat elemental. Aquesta és la relació d'aspirants que compleixen els requisits i que han lliurat la documentació associada:

Llistat provisional d'aspirants admesos Certificat Elemental

Llistat provisional d'aspirants exclosos Certificat Elemental

Divendres 12 de maig es publicarà en aquest article el llistat definitiu d'aspirants admesos.

Aspirants admesos

Relació definitiva d'alumnes admesos a les proves per a l'obtenció del certificat elemental. Aquesta és la relació d'aspirants que compleixen els requisits i que han lliurat la documentació associada:

Llistat definitiu d'aspirants admesos Certificat Elemental

Llistat definitiu d'aspirants exclosos Certificat Elemental

Les proves per a l'obtenció del certificat elemental es duran a terme entre els dies 7 i 23 de juny. Les convocatòries dels exàmens es publicaran properament en aquest article i es notificarà als aspirants mitjançant el correu electrònic facilitat en la seva inscripció.

Resultats finals provisionals

Resultats finals provisionals de la convocatòria de certificat elemental al curs 2021-2022. Premi el següent botó per a consultar els resultats finals provisionals.

Resultats finals provisionals certificat elemental

La revisió de les proves es sol·licita mitjançant aquest formulari de sol·licitud que estarà habilitat fins dia 27 de juny a les 14:00.

Resultats finals definitius

Resultats finals definitius de la convocatòria de certificat elemental al curs 2021-2022. Premi el següent botó per a consultar els resultats finals definitius.

Resultats finals definitius certificat elemental

Els aspirants que han superat les proves d'obtenció del certificat elemental poden enviar la sol·licitud per a la seva expedició.

Convocatòria d'exàmens

Consulti la convocatòria d'exàmens de cada aspirant mitjançant el següent enllaç:

Convocatòria Exàmens

Publicació de resultats

Després de cada prova i una vegada corregits els exercicis es faran públics els resultats a aquest mateix article.

De manera automàtica rebrà al seu correu electrònic la nota corresponent de cada prova realitzada (aquest serà el correu amb el qual es va trametre la inscripció a les proves d’accés).

Resultats certificat elemental

Continguts de les proves

Consulteu els documents en relació al desenvolupament i contingut de les proves mitjançant els següents enllaços:

CERTIFICAT ENSENYAMENTS ELEMENTALS MÚSICA (informació acadèmica i administrativa)

CERTIFICAT ENSENYAMENTS ELEMENTALS DANSA (informació acadèmica i administrativa)

Inscripcions

Termini d'inscripció des del dia 20 de març fins el 07 de maig de 2023, ambdós inclosos.

La inscripció es du a terme de manera telemàtica mitjançant l'aplicació web.

Per a que la inscripció a les proves d’accés sigui efectiva s’han d’abonar les taxes corresponents (amb els enllaços que trobaran al formulari d'inscripció) i lliurar el justificant del pagament, una còpia del DNI i la resta de documents sol·licitats dins el termini establert per a les inscripcions, mitjançant el formulari d'inscripció.

Una vegada enviada la sol·licitud rebreu la confirmació d'inscripció per correu electrònic.

INSCRIPCIÓ PROVES OBTENCIÓ CERTIFICAT ELEMENTAL

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.