• Simple Item 2
  • 1

Els aspirants que han obtingut plaça als ensenyaments elementals de música, han de formalitzar la matrícula per al curs 2023/2024 entre els dies 15 i 18 de setembre.

Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria dEducació i Universitat, i d'acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d'aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal electrònic de l'ATIB.

Per a formalitzar la matrícula, heu d'accedir a l'aplicació de matrícula, seguir les indicacions i adjuntar els resguards de documentació corresponents. Un cop acabat el procés, rebreu la confirmació de matrícula 2023/2024 a l'adreça de correu electrònic indicada. L'aplicació de matrícula romandrà activa entre els dies 15 i 18 de setembre.

ATENCIÓ

La no formalització de la matrícula dins els terminis establerts, suposarà la pèrdua de la plaça al Conservatori per al proper curs.

Pagament de taxes

La matrícula dels alumnes oficials va associada al pagament de les taxes corresponents. Per a què la matrícula sigui efectiva s'han d'enviar els justificants de l'ingrés de les taxes i, en cas que s'acullin a taxes bonificades, els documents acreditatius corresponents de família nombrosa o altres bonificacions. Pot consultar les exempcions i bonificacions en aquest enllaç.

Les taxes de matrícula s'han d'abonar a través del web de l'Agència Tributària de les Illes Balears. Podrà accedir al pagament mitjançant els enllaços PROCEDIR AL PAGAMENT que apareixen a l'aplicació de matrícula. L'Agència Tributària no permet agrupar els pagaments i per això cal liquidar tots els conceptes de manera individual.

IMPORTANT: Guardi els resguards dels pagaments i adjunti'ls als camps corresponents de l'aplicació de matrícula.

Tots els alumnes han d'abonar a centre 20€ en concepte de material escolar. En determinats casos i d'acord als ensenyaments impartits, els alumnes necessiten determinats materials didàctics o estris per poder dur a terme les activitats planificades en els centres, o necessiten de documentació que no apareix en els llibres de text. El pagament d'aquests 20€ es realitza a través de passarel·la electrònica amb targeta de crèdit. Haureu d'adjuntar el resguard corresponent a l'aplicació de matrícula.

Certificat d'empadronament

Els alumnes residents a alguna de les poblacions següents tenen preferència en el moment de l'adjudicació d'horaris: Alcúdia, Andratx, Ariany, Artà, Búger, Campanet, Campos, Capdepera, Costitx, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Llubí, Manacor, Mancor de la Vall, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Pollença, Petra, Porreres, Sa Pobla, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Margalida, Santanyí, Selva, Sencelles, Ses Salines, Sineu, Son Servera, Vilafranca de Bonany, Cala Pi, S'Estanyol i Escorca.

Per a que aquesta preferència sigui efectiva heu d'adjuntar un certificat d'empadronament a l'aplicació de matrícula

-->

APIMA

La Junta Directiva de l'Apima del Conservatori us convida a formar part de l'associació. L'objectiu principal de l'APIMA és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a partir de la col·laboració activa de les famílies amb l'equip de professionals del Conservatori. Si voleu formar part de l'Apima del Conservatori, indiqueu-ho a l'aplicació de matrícula. Si voleu informació addicional podeu contactar amb APIMA a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Avís sobre les inscripcions a APIMA: Us recordem que necessitem les dades de cada fill. Per tant, si heu de matricular a períodes diferents els vostres fills, per favor emplenau el formulari per cadascú d’ells amb el mateix comprovant de quota APIMA per família (és a dir, ÚNICA APORTACIÓ DE 25€ / família i curs)

Aplicació de matrícula

Premi el següent botón per accedir a l'aplicació de matrícula:

Accés a l'aplicació de matrícula

Suggeriments i propostes de millora

Pot enviar els seus comentaris i suggeriments per a millorar el procés de matrícula del conservatori, totes les propostes es revisen.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.