• Simple Item 3
 • Simple Item 2
 • 1
 • 2

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés als diferents estudis per al curs 2021/2022

 ORGANITZACIÓ, CONVOCATÒRIA I PUBLICACIÓ RESULTATS DE LES PROVES D'ACCÉS

ACTUALITZAT PER A LES PROVES D'ACCÉS AL CURS 2021-22

ORGANITZACIÓ

 1. L’accés i sortida al centre serà per la porta principal del centre.
 2. Atenent a la situació extraordinària que estem vivint amb motiu de la COVID-19, l’accés al centre serà exclusiu pels aspirants i el personal propi del centre i restringit per la resta. 
 3. Aquells aspirants (alumnes no oficials) que necessitin de la figura del pianista acompanyant hauran de sol·licitar l’autorització al secretari del centre, Sr. Pep Alarcón, de forma telemàtica (posteriorment us dirà com procedir). Aquest és el seu mail de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 4. Abans d’accedir al centre, l’aspirant haurà d'identificar-se obligatòriament amb el DNI o PASSAPORT en vigor, el fet de no identificar-se suposarà la impossibilitat de l’accés al centre i de la realització de les proves. Una vegada identificat fefaentment per part dels responsables del centre, aquest document el custodiarà el familiar acompanyant, i serà reclamat per a la sortida del centre en retornar-lo al familiar acompanyant. 
 5. L’accés s’autoritzarà 20 minuts abans de l’inici de les proves. No es podrà accedir abans.
 6. Els aspirants hauran de venir amb mascareta pròpia i sols se la podran treure a indicació dels membres del tribunal o responsables del centre.
 7. A més, s’haurà de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic, tant a l’entrada de les instal·lacions com abans d’accedir a les aules on es desenvoluparan les diferents proves.
 8. Indicar que NO HI HA servei de cafeteria ni servei d’aigua al centre, per tant caldria que l’aspirant dugués una ampolla d'aigua des de casa seva.
 9. L’aspirant inscrit a les proves d’accés de dansa haurà de venir vestit des de casa seva.
 10. A l’interior del centre estan previstes unes aules d’espera per tal que els aspirants puguin escalfar un temps prudencial abans de l’inici de les proves.
 11. Indicar que en totes les proves es respectaran les mesures de distanciament de seguretat reflectides al pla de contingència pròpies del nostre centre. PLA DE CONTINGÈNCIA
 12. Les convocatòries per a les diferents proves de caràcter individual seran personalitzades i amb marge suficient per evitar retards innecessaris i aglomeracions.
 13. A més de tot l’exposat serà d’aplicació total la normativa que pugui sortir.

CONTINGUTS DE LES PROVES

Per accedir als estudis de música o dansa cal superar una prova d'accés:

 • Per a l'accés al primer curs d'Ensenyaments Elementals, la prova d'accés només valora les aptituds de l'aspirant. Consulteu tota la informació sobre l'accés a 1r d'Ensenyaments Elementals a: www.estudiaralconservatori.com.

 • Per accedir directament a qualsevol altre curs dels Ensenyaments Elementals o Professionals s'haurà de superar una prova de coneixements específics.

Per a una informació més detallada segueixi els enllaços de més abaix:

 • La inscripció per a les proves d'accés és entre el dia 12 i el 30 d'abril de 2021, ambdós inclosos.
 • Les proves d'accés es realitzaran entre els dies 09 i 22 de juny de 2021.
 • La superació de la prova d'accés faculta únicament per poder matricular-se, si s'obté plaça, en el curs acadèmic per al qual ha estat convocada.
 • La prova d'accés al Conservatori de Mallorca només té validesa per a aquest conservatori.

Els alumnes que vulguin participar a les proves d’accés han de formalitzar la seva inscripció des del dia 12 fins el dia 30 d'abril de 2021, ambdós inclosos, via formulari en línia.

Els formularis d'inscripció (i les sol·licituds per les proves de maduresa) estan a la seva disposició a la informació administrativa  dels diferents estudis (els enllaços als formularis s'activaran el dia 12 d'abril de 2021).

 • Quan envieu el formulari emplenat rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció.  

(per a que la inscripció a les proves d’accés sigui efectiva s’han d’abonar les taxes corresponents i lliurar el justificant del pagament, una còpia del DNI (i, si escau, els altres documents sol·licitats) al servei d’administració del Conservatori, per via telemàtica mitjançant  el formulari d’inscripció  dins el termini establert).

 • Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.