• Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • 1
  • 2

Exàmens, proves i audicions

Relació de les properes audicions, concerts, funcions i exàmens del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Amb motiu de les mesures sanitàries de prevenció de contagis per coronavirus, totes les audicions i activitats del centre queden restringides a la participació exclusiva dels alumnes convocats quedant l'accés al centre restringit per al públic general.

Amb l’objectiu de millorar la coordinació interna d’activitats, optimitzar la càrrega lectiva dels alumnes, evitar la coincidència de les diferents convocatòries, millorar la disponibilitat d’espais i afavorir la coordinació amb l’IES PEI Joan Maria Thomàs el conservatori ha reservat els següents períodes d'avaluació durant el curs:

  • Primera avaluació. De dia 9 a dia 19 de desembre de 2019 ambdós inclosos.
  • Segona avaluació. De dia 7 de març a dia 17 març de 2020 ambdós inclosos.
  • Tercera avaluació. De dia 29 de maig a dia 5 de juny de 2020 ambdós inclosos.
  • Tercera avaluació NOMÉS alumnes de 6è Ensenyaments Professionals. De dia 16 de maig a dia 25 de maig de 2020 ambdós inclosos.

Música

Durant aquestes dates els alumnes canviaran el seu horari habitual de classe per l’assistència a les diferents proves i audicions a les quals estiguin convocats quedant per tant les classes suspeses en aquests dies amb l'excepció de les classes de llenguatge musical i de les sessions de reforç educatiu sol·licitades per la resta dels professors. Totes les proves convocades es poden consultar al llistat que es troba en aquest article.

En les assignatures que estableixen torns o diferents horaris de convocatòria poden consultar els llistats als enllaços que figuren al camp Alumnes convocats.

Les proves i audicions es mostren per ordre cronològic de convocatòria, no obstant això podeu fer consultes de tipus filtrar o ordenar mitjançant els botons d'acció Filter, Order i Group que de moment només estan disponibles per a ordinadors o dispositius amb pantalla gran. Premeu el següent enllaç per accedir a la vista en pantalla completa

En cas de dubtes consulteu amb el vostre professor tutor.

En cas de dubtes consulteu amb el vostre professor tutor.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.